Wit, geel, slangeprints en de comeback naaldhak!

Dé schoenentrends voor Voorjaar/Zomer 2019

De coming back van de vlijmscherpe naaldhak. Na de jarenlange dominerende platte schoenen zullen de pumps weer meer in het straatbeeld te zien zijn. Nieuwe trend op de catwalk is de transparante schoen. Veren, houten hakken of zolen en vissennet vervlochten designs om maar even een paar te noemen.

wit-schoeisel

 

TREND 1
Strappy shoes, dit betekent dunne bandjes bij sandalen

 

TREND 2
Vissennetten patronen

trends schoenen voorjaar 2019 brink

TREND 3
Pluimen en veren bij stevige sandalen gecombineerd

 

TREND 4
Zolen van kurk of hout; een natuurlijke look met natuurlijke materialen

schoenentrends-voorjaar-2019

TREND 5
Sculpturale hak, bijzondere hakken

 

TREND 6
Puntige neuzen

trends-voorjaar-2019

Tot zover de catwalk-trends.
Altijd leuk om te zien en vaak zien we de afgezwakte versies ervan in het straatbeeld.

Als we het dan over het straatbeeld hebben dan zien we de trend van wit schoeisel  in allerhande schoenen. Wit is al populair in de sneeker en in het voorjaar van 2019 zie je ook geweldige vederlaarsjes in wit en loafers. Wit combineert makkelijk, staat zomers en fris.

Wat prints aangaat is dit het seizoen van de slangenprint. Afgelopen najaar hingen de winkels met kleding er al vol mee en dit voorjaar kunnen we er niet meer omheen. De slangenprint is hotter dan hot en de dierenprint van dit seizoen. Combineer deze print stoer of sjiek.

Hadden we het al over witte enkellaarsjes, ook de western laarsjes zul je gaan zien. Be a cowgirl in hoge of lage variant. Je mag deze stijl combineren met een stoere broek maar zeker ook met een vrouwelijke jurk of rok om de outfit pit te geven.

Weet je wat dad sneakers zijn? Dat zijn de dikke zolen onder de sneakers die je in verschillende varianten hebt. Vaak ook zijn ze met leuke kleurtjes gecombineerd.

En als we het dan over kleurtjes hebben dan is het wel heerlijk dat we in de lente een zonnetje kunnen brengen ook al is de dag regenachtig. Want naast het reeds veel geziene okergeel is er nu een scala aan geeltinten te zien.

Benieuwd geworden naar deze nieuwe trends voor het voorjaar en de zomer? Bekijk dan nu onder de knop ‘collectie’ een groot deel van de nieuwe aanwinsten van dit seizoen en kom langs in de winkel voor een gedegen advies, het opmeten van de juiste maat en het passen van een mooi paar schoenen.

hoge-hakken

Bronnen: brink fashion in shoes eigen inspiratie opgedaan op de beurzen en met het samenstellen van de nieuwe collectie. In de fysieke winkel in IJsselmuiden kunt u deze nieuwste trend bekijken, passen en aanschaffen. Ook via de webshop www.topshoe.nl zijn de nieuwste collecties te bekijken en te bestellen.